Πεμπτη 11 Σεπτεμβριου 2014

Ευανθία, Εύα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Συνεδριάζει Το... ''Υπέρλαμπρο'' Νέο Δημοτικό Συμβούλιο! Αναμένεται Μάχη Καλογιάννη - Τζανακούλη...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Ποια εκλογή προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και ποια ψηφοφορία για εκπροσώπους στην ΠΕΔ; Εδώ αναμένεται "μάχη" Καλογιάννη - Τζανακούλη!

Συνεδριάζει σήμερα Κυριακή το νέο δημοτικό συμβούλιο Λαρισαίων.
Σκοπός της συνεδρίασης να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του ∆ημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και των εκπροσώπων στην Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ.

Μόνο που μας προέκυψαν μεσοβδόμαδα και οι δηλώσεις-ανακοινώσεις του νέου δημάρχου Λαρισαίων για τους παιδικούς σταθμούς, με τις βαριές κατηγορίες κατά του προκατόχου του, οπότε στη συζήτηση για την πρόσληψη "διμηνιτών" στους παιδικούς σταθμούς αναμένουμε με αγωνία των Καλογιάννη - Τζανακούλη τη μονομαχία!

Να σημειωθεί πως ο Απόστολος Καλογιάννης βρέθηκε στην Αθήνα και το υπουργείο Εσωτερικών την Πέμπτη και σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει εμπλουτίσει κι άλλο το φάκελο του με τα πεπραγμένα της προηγούμενης αρχής... Άραγε θα ρίξει καμιά (νέα) "βόμβα" προς το μέρος του Κώστα Τζανακούλη; Πάντως και ο πρώην δήμαρχος, μαθαίνουμε, πέρασε από το Υπ. Εσωτερικών και μάλιστα τον πρόλαβε τον διάδοχο του, αφού πήγε μια μέρα νωρίτερα... Την περασμένη Τετάρτη, δηλαδή την ημέρα που εδώ στη Λάρισα του τα "έχωνε" ο Καλογιάννης, ο Τζανακούλης είχε κατεβεί ήδη Αθήνα για σειρά επαφών με "γαλάζια" κυβερνητικά στελέχη. Και φυσικά επισκέφτηκε και το Υπουργείο Εσωτερικών... Για να δούμε, τίνος φαρέτρα κρύβει περισσότερα όπλα!

Θα ήταν παράλειψη αν δεν τονίζαμε ότι σήμερα περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε και το... υπέρλαμπρο νέο δημοτικό συμβούλιο: τον Απόστολο Καλογιάννη να ατενίζει από ψηλά ως νέος δήμαρχος και από κάτω Καραλαριώτου, Νασιώκα, Διαμάντο και φυσικά τον Κώστα Τζανακούλη να προσπαθεί να βολευτεί στα "χαμηλά" έδρανα της αντιπολίτευσης. Ιστορικές στιγμές!

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 11:05

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΣυνεδριάζει Το... ''Υπέρλαμπρο'' Νέο Δημοτικό Συμβούλιο! Αναμένεται Μάχη Καλογιάννη - Τζανακούλη... Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων