Δευτερα 25 Αυγουστου 2014

Βαρθολομαίος, Τίτος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Μεταθέσεις – Οριστικές Τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών Στη Λάρισα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Λάρισας, μετά την επεξεργασία  486 δηλώσεων μετάθεσης-τοποθέτησης (333 Δασκάλων - 6 Δασκάλων

ΣΜΕΑΕ - 97 Νηπιαγωγών - 1 Νηπιαγωγού ΣΜΕΑΕ - 16 Αγγλικών - 27 Φυσικής Αγωγής - 6 Μουσικών ) και καταχώρισης των σχολικών μονάδων προτίμησης των εκπαιδευτικών στο σύστημα e-datacenter κατ΄ εφαρμογή της εγκυκλίου των μεταθέσεων, έδωσε στη δημοσιότητα σύμφωνα με την 17η/22-08-2014 πράξη του:
1.    Τους πίνακες μεταθέσεων – τοποθετήσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας.
2.    Τους πίνακες με τα εναπομείναντα οργανικά κενά κατά ειδικότητα.
3.    Τους πίνακες των εκπαιδευτικών που μένουν στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε..
4.    Τους πίνακες των εκπαιδευτικών που δεν ικανοποιήθηκαν οι αιτήσεις τους και παρέμειναν στις οργανικές τους θέσεις.
        Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που παρέμειναν στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Λάρισας, εάν το επιθυμούν, να υποβάλλουν εκ νέου δήλωση τοποθέτησης για τα εναπομείναντα οργανικά κενά στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Λάρισας  τα οποία έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Π.Ε Λάρισας, έως και την Τετάρτη 27-08-2014.
         Οι εκπ/κοί οι οποίοι δε θα υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης για να τοποθετηθούν στη Β΄  φάση, θα τοποθετηθούν υποχρεωτικά στις υπόλοιπες κενές οργανικές θέσεις κατά τη Γ ́ φάση των μεταθέσεων.
        Σύμφωνα με το Π.Δ. 50/96 άρθρο 15 παρ. 15, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με το Π.Δ. 100/97, για τυχόν λάθη ή παραλείψεις στην απόφαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Λάρισας, οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. μέχρι και την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014, σχετική αίτηση που να αναφέρεται στη διόρθωση συγκεκριμένου λάθους ή παράλειψης.
      Όσοι εκπ/κοί υπέβαλαν στο ΠΥΣΠΕ Λάρισας αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ και επιθυμούν, έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση  ανάκλησης ή τροποποίησης  της αρχικής αίτησης απόσπασής τους, ανεξάρτητα από το αν συμμετείχαν ή όχι στην παραπάνω διαδικασία,  έως και την Παρασκευή 29-8-2014 .
        Τέλος όσοι εκπ/κοί ενδιαφέρονται για αμοιβαία μετάθεση, πρέπει να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις τους στη Δ/νση Π.Ε. Λάρισας, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 10 του Π.Δ. 50/96 όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με το Π.Δ. 100/97, σε δεκαπέντε (15) ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.
      

        Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με τις βελτιώσεις θέσης (μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ), παρέχονται από τη Γραμματεία του Π.Υ.Σ.Π.Ε Λάρισας τηλ 2410256555.
 
     Στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Λάρισας ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση τις προσεχείς ημέρες για τη συνέχιση των διαδικασιών (λειτουργικές υπεραριθμίες - προσωρινές τοποθετήσεις – αποσπάσεις). Παρακαλούμε για τη συνεχή ενημέρωσή σας.

Ετικέτες εκπαιδευτικοί    μεταθέσεις    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΜεταθέσεις – Οριστικές Τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών Στη Λάρισα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων