Κυριακη 10 Αυγουστου 2014

Ήρων, Λαυρέντιος, Ιππόλυτος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ο Γεωργούλης Στη Θέση Του - Απορρίφθηκε Η Ένσταση Κοτάκου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μόνο μία από τις έξι πρώτες ενστάσεις που εκδικάστηκαν κατά του κύρους των δημοτικών εκλογών σε δήμους του ν.

Λάρισας, έγινε δεκτή από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Λάρισας. Μεταξύ των ενστάσεων που απορρίφτηκαν είναι της Μαρίας Κοτάκου κατά Αλέξη Γεωργούλη και του επικεφαλής της «Ταυτότητας Πόλης» Γιώργου Μπαρτζώκη.

ΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ. ΑΓΙΑΣ

Δεκτή έγινε, εν μέρει, η ένσταση που αφορά στον δήμο Αγιάς. Συγκεκριμένα έγινε δεκτή η ένσταση, του Αστερίου Τσιώνη από τον συνδυασμό του επανεκλεγέντος δημάρχου Αντ. Γκουντάρα, στην εκλογική περιφέρεια Λακέρειας, που ήταν πρώτος επιλαχών, με 327 ψήφους, κατά του εκλεγέντος με 331 ψήφους Γεωργίου Δ. Παναγιώτου. Την έδρα παίρνει ο Αστέριος Τσιώνης.

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

* Το διοικητικό Πρωτοδικείο απέρριψε την ένσταση της πρώτης επιλαχούσας στον συνδυασμό του δημάρχου Κων. Τζανακούλη με 888 ψήφους Μαρίας Κοτάκου, κατά του τελευταίου εκλεγέντος του ίδιου συνδυασμού, στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας, Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος πήρε 895 ψήφους.

* Απέρριψε επίσης, την ένσταση του υποψήφιου δημάρχου κ. Γιώργου Μπαρτζώκη, επικεφαλής της «Ταυτότητας Πόλης» ο οποίος διεκδικούσε μία έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας. Ο ενιστάμενος ζητούσε να εφαρμοστεί απλή αναλογική στον τρόπο κατανομής των εδρών στις παρατάξεις και έθετε ζητήματα παραβίασης άρθρων του Συντάγματος.

* Ακόμα, απορρίφθηκε η ένσταση του Χρ. Αγορίτσα, πρώτου επιλαχόντα, για το Δημοτικό Συμβούλιο, με 436 ψήφους, από τον συνδυασμό Ντίνου Διαμάντου, κατά της συνυποψήφιάς του που πήρε την τελευταία από τις τρεις έδρες του συνδυασμού κ. Αικατερίνης Ζιαζιά- Σουφλιά, με 440 ψήφους. Επιπλέον, απέρριψε και την αντένσταση της εκλεγείσας κατά του Χρ. Αγορίτσα.

* Τέλος, απέρριψε την ένσταση της δεύτερης επιλαχούσας, από τον συνδυασμό του σημερινού δημάρχου κ. Κων. Τζανακούλη, για το 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα Λάρισας Στυλιανής Κατσαντώνη με 190 ψήφους, κατά της πρώτης επιλαχούσας Φανής Μόκα, που πήρε 191 ψήφους.

Δ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Απορρίφθηκε επίσης και η ένσταση των πέντε υποψήφιων συμβούλων σε διάφορα κοινοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ελασσόνας, του επιλαχόντος συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ », με επικεφαλής τον απερχόμενο δήμαρχο Γ. Πασχόπουλο. Οι πέντε στρέφονταν κατά άλλων πέντε υποψηφίων, που εξελέγησαν, σε αντίστοιχες έδρες κοινοτικών διαμερισμάτων με τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ- ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Β. Βαρνά.

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΣ

Επισημαίνεται ότι όλες οι αποφάσεις είναι πρωτόδικες. Επίσης, απομένουν να ανακοινωθούν αποφάσεις από το ίδιο δικαστήριο, για τις υπόλοιπες τέσσερις ενστάσεις που απομένουν.
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία (Ε. Ρ.)

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΟ Γεωργούλης Στη Θέση Του - Απορρίφθηκε Η Ένσταση Κοτάκου Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων