Τεταρτη 28 Ιανουαριου 2015

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Στέλλα Νταζελίδου-Καλατζή: Η Πιο ''Καυτή'' Υποψήφια Στη Θεσσαλία Απόψε Στο ''TV XΩSTESS''!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Την πιο σέξι παρουσία και με διαφορά στα ψηφοδέλτια της Θεσσαλίας θα δείτε απόψε στις 7 στην TRT και το ''TV XΩSTESS''...

Αλλά και πανελλαδικά, άντε παρέα με τις "γαλάζιες" Νόνη Δούνια στην Αθήνα και την Μυκονιάτισσα Κατερίνα Μονογιού, η ''Ανεξάρτητη Ελληνίδα'' Στέλλα από τα Τρίκαλα είναι σίγουρα στο TOP-3 που θέλουν να βλέπουν οι άνδρες ψηφοφόροι! Στα μετάλλια, δηλαδή!

Η Στέλλα Νταζελίδου (έτσι θα την βρείτε στο ψηφοδέλτιο!)-Καλατζή είναι υποψήφια στα Τρίκαλα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ως γνωστόν, εδώ και χρόνια κάνει καριέρα στο τραγούδι (ως Στέλλα Καλατζή) έχοντας εμφανιστεί στην πίστα στο πλευρό όλων σχεδόν των μεγάλων Ελλήνων ερμηνευτών. Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην πολιτική και είναι μεγάλη της τιμή που ο Πάνος Καμμένος την επέλεξε στο ψηφοδέλτιο του στο νομό Τρικάλων, απ' όπου κατάγεται κατά το ήμισυ (από την Καλαμπάκα η μητέρα της).

Περισσότερα για την καλλονή υποψήφια απόψε στις 7 στην TRT και το TV XΩSTESS... Η γνωστή σατυρική εκπομπή, για ευνόητους λόγους, ψηφίζει "δαγκωτό" Στέλλα Νατζελίδου!

Δείτε και το βιογραφικό της Στέλλας Καλατζή και όσα έχει πετύχει στο χώρο του τραγουδιού

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στα Εξάρχεια.
Ξεκίνησε τα πρώτα της μαθήματα πιάνο στο ωδείο Εξαρχείων με τον Κώστα Βενετσάνο. Ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής στο ωδείο Νέας Σμύρνης και να τραγουδάει επαγγελματικά.
Η πρώτη της συνεργασία  ήταν με τον Σταμάτη Γονίδη. Ακολούθησε η πρώτη της επαφή με την δισκογραφία κάνοντας ένα ντουέτο με τον Λάμπη Λιβιεράτο σε δίσκο του.
Συνεχίζοντας την πορεία της στα μουσικά μονοπάτια οι συνεργασίες της ήταν πολλές και αξιόλογες.
Δούλεψε με Τόλη Βοσκόπουλο, Άντζελα Δημήτριου, Βασίλη Καρρά, Νότη Σφακιανάκη, Αντώνη Ρέμο, Αντώνη Βαρδή, Καίτη Γαρμπή, Αντύπα, Δημήτρη, Κοντολάζο, Θέμη Αδαμαντίδη, Αλκαίο, Βαλάντη, Γιάννη Σπανό, Κώστα Χατζή, Νίκο Μακρόπουλο, Νίκο Βέρτη και άλλους γνωστούς τραγουδιστές.


Συνέχισε μαθήματα φωνητικής με τη Δέσποινα Κάτσαρη και ετοίμασε τη πρώτη της προσωπική δουλειά με τίτλο ΤΡΕΛΛΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ από τη SONY MUSIC.
Παράλληλα εμφανιζόταν σε μεγάλες πίστες στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη που είναι όπως λέει η δεύτερη πατρίδα της γιατί έκτος του ότι ο πατέρας της κατάγεται από τις Σέρρες και από πολύ μικρή είχε όμορφες εικόνες από αυτή, το κοινό της την αγκάλιασε και τη στήριξε πολλές φορές.
Ακολούθησε η δεύτερη δισκογραφική δουλειά ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ σε στίχο Νίκο Βαξεβανέλη και μουσική Βασίλη Κελαιδή από τη UNIVERSAL MUSIC. Το Δεκέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε και την επόμενη δουλειά της με τίτλο ΣΕ ΜΙΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΓΑΠΗ σε στίχους και μουσική ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ από τη VIROUS MUSIC.
To τραγούδι Θλιμμένες Κυριακές σε μουσική ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ και στίχοι ΡΑΦΑΗΛ το λάτρεψε από τη πρώτη στιγμή που το άκουσε.
Εύχεται να το αγκαλιάσετε με αγάπη όπως κι αυτή.

Κατηγορία Life & Style
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 17:15

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ο Απερχόμενος Πρωθυπουργός... Της Δέσποινας Σβερώνη Χονδρονάσιου, Υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή στο Νομό Λάρισας
Ανοικτή Επιστολή Προς Νέους Και «Νέους»… Της Μαριάνθης Παπαδοπούλου – Υποψήφιας Βουλευτή της Ν.Δ.
Η Ελλάδα Mετά Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Διχάζουν Τους Έλληνες Του Βασίλη Κόκκαλη - Υποψήφιος Βουλευτής Με Τους ΑΝ.ΕΛ Στη Λάρισα
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeLife & StyleΣτέλλα Νταζελίδου-Καλατζή: Η Πιο ''Καυτή'' Υποψήφια Στη Θεσσαλία Απόψε Στο ''TV XΩSTESS''! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων