Δευτερα 25 Αυγουστου 2014

Βαρθολομαίος, Τίτος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Του Άνοιξε Την Πόρτα Και Τη Μαχαίρωσε Με Γυαλί - Τρόμος Για Μητέρα Στο Σπίτι Με Τις Τρεις Κόρες Της (Φωτό)!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Στιγμές που πολύ δύσκολα θα ξεχάσει έζησε στο σπίτι της, η γυναίκα που βλέπετε...

 

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση τραυματισμού μιας γυναίκας στο κατώφλι του σπιτιού της στο Στρέφι Αρχαίας Ολυμπίας χθες το πρωί (19-08-2014). Η Παναγιώτα Λιαρομάτη, δέχθηκε επίθεση στην είσοδο του σπιτιού της, από άγνωστο άντρα. 

 

Η γυναίκα άκουσε το χτύπημα στην πόρτα περίπου στις δέκα το πρωί. Αν και η αυλόπορτα ήταν κλειδωμένη, άγνωστο πως, ένας άντρας μελαχρινός και ψηλός, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της μόλις άνοιξε την πόρτα, με αιχμηρό αντικείμενο την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα.

Η γυναίκα δέχθηκε τουλάχιστον τρία χτυπήματα και αιμόφυρτη σωριάστηκε στο έδαφος. Οι τρεις κόρες της που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, άκουσαν τις κραυγές πόνου της μητέρας τους και έτρεξαν σοκαρισμένες να την βοηθήσουν, ενώ την ίδια ώρα ο άγνωστος δράστης έφευγε τρέχοντας προς τα χωράφια. 

 

Την ίδια στιγμή τα κορίτσια ειδοποίησαν τηλεφωνικά τον πατέρα τους που βρισκόταν στη δουλειά και μετά από λίγο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, η γυναίκα όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι της εμφανώς σοκαρισμένη.

Κανείς για την ώρα δεν μπορεί να αντιληφθεί ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη της επίθεσης. Ήθελε να ληστέψει, να κλέψει, να τρομάξει ή να δολοφονήσει την άτυχη γυναίκα; Αν και πιο πιθανά φαίνονται τα σενάρια της απόπειρας κλοπής ή της πρόκλησης τρόμου, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα. «Με πήραν οι κόρες μου και μου είπαν πως κάποιος μαχαίρωσε τη μαμά. Έφυγα κατευθείαν για το σπίτι. Ο δράστης την χτύπησε τρεις φορές πιθανότατα με γυαλί. Η γυναίκα μου έκλεισε μετά το χτύπημα την πόρτα και αυτός έφυγε τρέχοντας μέσα από τα χωράφια, από όπου και ήρθε'' αναφέρει ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

Πηγή: ilialive.gr

Ετικέτες μαχαιρωσε    Μητέρα   
Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΤου Άνοιξε Την Πόρτα Και Τη Μαχαίρωσε Με Γυαλί - Τρόμος Για Μητέρα Στο Σπίτι Με Τις Τρεις Κόρες Της (Φωτό)! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων