Πεμπτη 17 Οκτωβριου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

ΓΑΠ Κατά Σαμαρά Και Κυβέρνησης Για Την Αδειοδότηση Της Ψηφιακής Τηλεόρασης

Οκτ 12, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τους χειρισμούς του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο θέμα της αδειοδότησης για την ψηφιακή τηλεόραση

στηλιτεύει ο Γιώργος Παπανδρέου με ανακοίνωσή του.

Ο πρώην πρωθυπουργός επανεμφανίστηκε υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση ματαιώνοντας το διαγωνισμό αδειοδότησης της ψηφιακής τηλεόρασης «ενισχύει ακόμη περισσότερο μια κατεστημένη αντίληψη, τη στιγμή που η χώρα χρειάζεται πραγματικές μεταρρυθμίσεις και μεγάλες αλλαγές, οι οποίες θα ανατρέπουν όλα όσα εξέθρεψαν το πελατειακό κράτος και τα πάσης φύσεως συμφέροντα, που με τη σειρά τους προσέθεσαν νέα δεινά, οδηγώντας τη χώρα στο χείλος της καταστροφής».

Ο κ. Παπανδρέου καλεί την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό «να την αποσύρουν και να οργανώσουν άμεσα τις διαδικασίες αδειοδότησης της ψηφιακής τηλεόρασης».

«Το μέγα θέμα του διαγωνισμού αδειοδότησης της ψηφιακής τηλεόρασης, που αποτελεί και ευκαιρία εξυγίανσης του τηλεοπτικού τοπίου, έρχεται σήμερα η κυβέρνηση -προσωρινά ισχυρίζεται- στην ουσία να ματαιώσει.

Έτσι όμως, ενισχύει ακόμη περισσότερο μια κατεστημένη αντίληψη, τη στιγμή που η χώρα χρειάζεται πραγματικές μεταρρυθμίσεις και μεγάλες αλλαγές, οι οποίες θα ανατρέπουν όλα όσα εξέθρεψαν το πελατειακό κράτος και τα πάσης φύσεως συμφέροντα, που με τη σειρά τους προσέθεσαν νέα δεινά, οδηγώντας τη χώρα στο χείλος της καταστροφής.

Οι καθυστερήσεις και η ολιγωρία που επέδειξε η Πολιτεία διαχρονικά στο συγκεκριμένο θέμα, είναι μια πραγματικότητα, αλλά το γεγονός αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την απόφαση της κυβέρνησης.

Και τούτο, γιατί στην ουσία η κυβέρνηση με την απόφασή της, διαιωνίζει καθεστώς μη αδειοδότησης, ομολογεί την αδυναμία της να προκηρύξει και να φέρει σε πέρας μια πραγματική διαδικασία αδειοδότησης περιεχομένου, αποκλείει οποιονδήποτε άλλον θα ήθελε να συμμετάσχει στην τηλεοπτική αγορά, υπονομεύει τον πλουραλισμό, παραβλέπει την ανάγκη ελέγχου βιωσιμότητας και βεβαίως, αποποιείται των δικαιωμάτων της Πολιτείας σε έναν χώρο που αποτελεί εθνικό πλούτο, αποστερώντας έτσι πολύτιμα έσοδα από το κράτος.

Με τον τρόπο αυτόν τίθεται σε κίνδυνο όλη η διαδικασία της οριστικής μετάβασης στην ψηφιακή τηλεόραση. Το δε επιχείρημα ότι πρόκειται περί προσωρινής ρύθμισης λιγότερο πείθει και περισσότερο ανησυχεί.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η απόφαση της κυβέρνησης δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Η κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός οφείλουν να την αποσύρουν και να οργανώσουν άμεσα τις διαδικασίες αδειοδότησης της ψηφιακής τηλεόρασης»

 

Πηγή: protothema.gr

Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

  • Θέμα Στους Financial Times Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (ΦΩΤΟ)

    Η συγκέντρωση των ισχυρών της Ελλάδας και των φίλων της στη Νέα Υόρκη στις αρχές του μήνα απασχόλησε και τους Financial Times, που εστίασαν

  • Ο «Σωτήρας» Παπανδρέου Προς ΗΠΑ: Κάντε Δημοψήφισμα! - Bloomberg: Θα Μας Τρελάνετε! (βίντεο)

    Ο πρώην πρωθυπουργός δίνει συμβουλές στους Αμερικανούς για τη χρεοκοπία  - Δείτε τον απίστευτο διάλογο

  • Πληρώνουν Οι Δημοσιογράφοι Για Να... Καλύψουν Τον Παπανδρέου!

    Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για τις διαλέξεις του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου,

  • Δείτε Ποια Ντύθηκε Καουμπόισσα Και Γιόρτασε Τα 90α Της Γενέθλια Στην Κορινθία

    Πάρτυ για να γιορτάσει τα 90 της χρόνια έκανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε κτήμα της Κορινθίας το βράδυ της 27ης Σεπτεμβρίου. Ποιους κάλεσε, το ντύσιμό της που σχολιάστηκε, και όλα όσα έγιναν!

    Η πρώην σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου και μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, έκλεισε τα 90 της χρόνια και αποφάσισε να το γιορτάσει μ' ένα ξεχωριστό πάρτυ, το βράδυ της 27ης Σεπτεμβρίου, στο Κτήμα Μαργαρίτα, στην παραλία της Κάτω Αλμυρής στην Κορινθία.

    Σωστή καουμπόισσα με τζιν παντελόνι, καρό πουκάμισο, δερμάτινο γιλέκο και καουμπόικο καπέλο

    Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, όπως αναφέρει η εφημερίδα το ΒΗΜΑ, ντυμένη καουμπόισσα με τζιν παντελόνι, καρό πουκάμισο, δερμάτινο γιλέκο και καουμπόικο καπέλο, άφησε άφωνους τους 200 καλεσμένους της, όταν πήρε ξαφνικά το μικρόφωνο και τραγούδησε ένα αμερικάνικο ρομαντικό κάντρι τραγούδι.

    Σουβλάκια, μπύρες και άφθονο κρασί στο πάρτυ της Μαργαρίτας

    Το πάρτυ τα είχε όλα! Αμερικανικά κι ελληνικά τραγούδια, σουβλάκια, μπύρες, κρασί, σαλάτες, φρούτα αλλά και ...πολύ κέφι και πολιτική συζήτηση!

    Οι προσκλήσεις ήταν αυστηρά προσωπικές ενώ δόθηκε εντολή στους διοργανωτές να μην κληθεί κανένας πολιτικός, εκτός από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Δ. Κρεμαστινό ο οποίος ήταν γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου.

    Απουσίαζε ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Άντα

    Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν πήγε στο πάρτυ της μητέρας του, καθώς απουσίαζε στο εξωτερικό. Ούτε η σύζυγός του Άντα πήγε. Πήγαν όμως οι κκ Νίκος και Αντρίκος Παπανδρέου καθώς και τα "Αντρικάκια", όπως αποκαλούν χαϊδευτικά τα εγγόνια του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

    Έγραψε βιβλίο με τίτλο "Γυναίκα Πολιτικού"

    Στο πάρτυ, η Μαργαρίτα Παπανδρέου ανακοίνωσε πως έγραψε βιβλίο με τίτλο "Γυναίκα Πολιτικού", το οποίο θα εκδοθεί και θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Αμερική και στη συνέχεια στην Ελλάδα. Μάλιστα, η ίδια διάβασε κι ένα απόσπασμα στο οποίο περιγράφει πώς ως φεμινίστρια χειρίστηκε τα αισθήματά της με τον Ανδρέα.

    Τέλος, η Μαργαρίτα Παπανδρέου αφού άκουσε το "happy birthday" από τους καλεσμένους της με τη συνοδεία της ορχήστρας έσβησε το ένα κερί που είχε η τούρτα της.

    Πηγή: newsit.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Εκλογές Λάρισας: Νικητής Η Συμμετοχή Και Η Ενότητα Του Μάριου Ξηρομερίτη - Δημοτική Κίνηση "Νέ@ Λάρισα"
"Όχι Άλλα Δάκρυα Για Το Αεροδρόμιο" Toυ Απόστολου Παπατόλια, ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου - πρώην νομάρχη
Όλοι Οι Καθαροί... Όλοι Οι Άξιοι... Του Μπάμπη Παπασπύρου*
Μια Νέ@ Ματιά Από Μια Νέ@ Λάρισα Για Το Περιβάλλον ! Toυ Μάριου Ξηρομερίτη, μέλους Νέ@ς Λάρισας
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΓΑΠ Κατά Σαμαρά Και Κυβέρνησης Για Την Αδειοδότηση Της Ψηφιακής Τηλεόρασης Top of Page

Τοπικά Νέα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων