Κυριακη 21 Σεπτεμβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Στο Eδώλιο H Γυναίκα Που Κατηγορείται Ότι Σκηνοθέτησε Τη Δολοφονία Του Άντρα Της

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξεκίνησε η δίκη της 34χρονης στα δικαστήρια της Θήβας

Επί 9 μήνες έλεγε στους αστυνομικούς ότι ο άντρας της αυτοκτόνησε αλλά τελικά αποδείχθηκε πως τον είχε πυροβολήσει εκείνη
Επί εννιά μήνες θρηνούσε τον άντρα της που είχε «αυτοκτονήσει» στην κρεβατοκάμαρά τους... Τελικά αποδείχτηκε πως ήταν το δικό της χέρι που του έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο και πάτησε τη σκανδάλη!

Η 34χρονη συζυγοκτόνος στις 14 Μαρτίου του 2013 τηλεφώνησε στην αστυνομία της Καρύστου, αναφέροντας πως ο άντρας της πυροβολήθηκε στο κεφάλι και είναι νεκρός. Τότε, είχαν βρεθεί το πιστόλι με το οποίο φερόταν να είχε αυτοκτονήσει με δύο φυσίγγια στη γεμιστήρα και δίπλα τους ένας κάλυκας από τη σφαίρα που σκότωσε τον 45χρονο.

Όλα επιβεβαίωναν την εκδοχή της αυτοκτονίας, αλλά η λεπτομερής εργαστηριακή εξέταση στα ευρήματα έδειξε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Το βασικό στοιχείο που «γκρέμισε» τη σκηνοθεσία , είναι ότι δεν ανιχνεύθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα δάχτυλα του υποτιθέμενου αυτόχειρα, πράγμα που σήμαινε ότι κάποιος άλλος τον είχε πυροβολήσει, πιθανότατα την ώρα που κοιμόταν.

Καθώς οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονταν ασταμάτητα, αποδείχθηκε πως δολοφόνος ήταν η 34χρονη γυναίκα, η οποία, αφού κλήθηκε ξανά και ξανά για κατάθεση, τελικά ομολόγησε ότι η ίδια είχε βάλει τέλος στη ζωή του συζύγου της με τον οποίο είχε διαφορές!

Ποια ήταν η 34χρονη «γυναίκα αράχνη»

Η 34χρονη γυναίκα ζούσε με τον 45χρονο άντρα της στο μικρό χωριό Κόμιτο, λίγο έξω από την Κάρυστο, στην Εύβοια. Ο άτυχος άντρας ήταν κτηνοτρόφος, ακολουθώντας τα βήματα της οικογένειάς του, ενώ η γυναίκα του τον βοηθούσε στη δουλειά, λένε οι συγχωριανοί τους. Παντρεύτηκαν το 1996, όταν η μετέπειτα συζυγοκτόνος ήταν μόλις 14 ετών, ενώ οι γείτονες, οι συγγενείς και οι φίλοι, τους θεωρούσαν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Μάλιστα έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά, τα οποία τώρα μεγαλώνουν μακριά από το σπίτι τους, στην αδερφή της γυναίκας.

Τι όπλισε το χέρι της 34χρονης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Φήμες στο χωριό, τότε που αποκαλύφθηκε πως όχι μόνο δολοφόνησε τον άντρα της, αλλά σκηνοθέτησε το φόνο έτσι που να μοιάζει με αυτοκτονία, λένε πως μπήκε στη ζωή τους τρίτο πρσωπο. Ποια ήταν η δύναμη που μετέτρεψε την ήσυχη κοπέλα σε «γυναίκα - αράχνη» μένει να δούμε αν θα το αποκαλύψει η ίδια, από την θέση του κατηγορουμένου που βρίσκεται σήμερα.

Πηγή: protothema.gr

Ετικέτες Δίκη    Δολοφονία    Γυναίκα   
Κατηγορία Κοινωνία
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 00:22

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοινωνιαΣτο Eδώλιο H Γυναίκα Που Κατηγορείται Ότι Σκηνοθέτησε Τη Δολοφονία Του Άντρα Της Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων